Добредојдовте во Бешиште Мариово
Да ги зачуваме нашето село и спомените!

 

Галерија на фотографии од патувањата на Милан- Најава


 

Оваа веб-страница се состои од илјадници слики од моето семејство, драги пријатели, и моменти од многу прекрасни места за кои сум среќен што сум ги посетил, вклучувајќи ги моите неодамнешни патувања на Барбадос и Јужна Америка.

За да ги видите фотографиите, мора да сте регистриран член (регистрацијата е бесплатна со пополнување на онлајн формула достапна на страната на регистерот - Забелешка: креирате свое корисничко име и лозинка).

Пристапот НЕ е инстантен (одкако ќе бидете одобрени ќе добиете 2ра автоматски е-пошта за да ве извести) и се доделува само на луѓето што ги имам сретнато лично или на моите Фејсбук пријатели.

Ве молиме посетете ја веб-страницата често ... може да се најдете во некои од сликите!

no pictures
 click here

© 2011 - 2017   www.besiste.com   Сите права се задржани.

Контактирај ме |  Посети |  Логирате

Последно ажурирање: October 15, 2017