www.besiste.com

 

Корисничко име/Е маил Code: 3fe62
  Ја заборави лозинката?
 
 

член Влези

Се надевам дека ќе ја посетите оваа веб-сајт често, така и вие да уживате во гледањето на прекрасниот регион Мариово кој се обидов да го опфатам преку мојата камера.

Овa веб-сајт содржи илјадници фотографии кои не само што го опфаќа сјајот на минатото, но, исто така покажува што се случува по подолго време.

Разурнувањето на убавите камени куќи на Мариово, со нивните карактеристични црвени покриви, е тажна реалност.

Овој веб-сајт е мојот обид за зачувување на неверојатната природна убавина на село Бешиште и Мариово, Македонија, за да можиме да ја споделиме со идните генерации.

Со цел да ги видите фотографиите и написите мора да сте регистриран член (регистрацијата е бесплатна со пополнување на онлајн формуларот на оваа страница).

Дозволете ни да ги зачуваме Мариово и нашите спомени!

Врати се на Главна страница

 
Регистрирај се

Бесплатно е да си член.

3fe62
 
 

© 2011 - 2017   www.besiste.com   All Rights Reserved.

Powered by VrgCom Networking v2.1