Добредојдовте во Бешиште Мариово
Да ги зачуваме нашето село и спомените!

 

Мариово Фото ГалеријаДобредојдовте на мојата фото галерија на убавото и прекрасно Мариово. Уште кога пристигнав во Канада, сум имал камера во рака. Заедно со мојата страст за фотографии е и мојата страст за патување. Јас пораснав во Бешиште, а сега живеам во Канада и од 2006 година патувам почесто во Македонија, а Прилепско Мариово е мојата омилена дестинација.

Сите фотографии во боја на оваа веб страница се оригинални и се сликани од мене (администраторот на веб страната) за време на моите патувања во Мариово и во другите делови низ Македонија.

Вкупни достапни албуми во сите галерии::  57 вкупни фотографии достапни во сите албуми за регистрираните членови:  2243
и за јавноста: 993

Можете да се регистрирате бесплатно и да станете член на Бешиште, Мариово кликнете овде за да се регистрирате.

Срцето и душата на сонцето.

no pictures

Баба Чона го претставува нејзиниот свадбен фустан.

Авторски права @ 2011 - 2017   www.besiste.com   Сите права се задржани.

Контактирај ме |  Посети |  галерија Патувања  |  Логирате

 

Последно ажурирање: September 16, 2017