Добредојдовте во Бешиште Мариово
Да ги зачуваме нашето село и спомените!

Контактирај ме


Ви благодарam за посетата на мојот веб-сајт.

За повеќе информации кои се поврзани со сликите , пишувањето , или општи повратни информации, слободно контактирајте ме на оваа адреса: besiste@gmail.com

Ве молам слободно да ми испратите ваши стари фотографии и се што би сакале да споделите во врска со минатото. Ви благодарам.

Забелешка: Горенаведените информации што вие ги обезбедивте ќе се користат само од мене, и за цел на комуникација. Јас не ги делам Вашето име или е-маил адреса со која било друга организација или за рекламни цели.

Милан Врглески- сопственикот на веб страната. Неда Илиевска- Веб сајт преведувач.

no pictures

© 2011 - 2017   www.besiste.com   Сите права се задржани.

Контактирај ме |  Посети |  Логирате

Последно ажурирање: October 15, 2017