Добредојдовте во Бешиште Мариово
Да ги зачуваме нашето село и спомените!

Жителите на Бешиште пред 1967 годинаАко сте заинтересирани за изнаоѓање на луѓето што ги знаевте кога бевте мали и ако се прашувате каде се тие сега, тогаш сте на вистинското место. Со овој веб-сајт и вашиот продолжен интерес, и со бескрајни можности на располагање буквално во нашите прсти благодарение на World Wide Web, јас верувам дека многу добро може да ја постигниме нашата цел.  слика за идентификација

 

 

Asprov,  Petko Asprov,  Riste Babjakov,  Riste Bacapejkov,  Riste
Bacev,  Trajko Bacev,  Riste Bacev,  Trajko Brdev,  Stojko
Brdev,  Smile Buckov,  Taso Buckov,  Gjorgo Buckov,  Stojko
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | Следна© 2011 - 2017   www.besiste.com   Сите права се задржани.

Контактирај ме |  Посети |  Логирате

Последно ажурирање: October 15, 2017