Moite Albumi

 

Мојатe Aлбуми:
Добредојдовте на мојата фото галерија на убавото и прекрасно Мариово. Уште кога пристигнав во Канада, сум имал камера во рака. Заедно со мојата страст за фотографии е и мојата страст за патување. Јас пораснав во Бешиште, а сега живеам во Канада и од 2006 година патувам почесто во Македонија, а Прилепско Мариово е мојата омилена дестинација.

 

Сите фотографии во боја на оваа веб страница се оригинални и се сликани од мене (администраторот на веб страната) за време на моите патувања во Мариово и во другите делови низ Македонија.

 

За поголеми слики притисни овде:   Фото Галерија...

Година Име Преглед
2006 Scenery - Besiste Region ( 46 )
2007 Natural Beauty - Besiste Region ( 136 )
2007 Unique Things - Besiste ( 31 )
2010 Border Mountains - Besiste Region ( 75 )
2013 Selo Manastir ( 21 )
2016 Selo Besiste - Petkovden Part 1 ( 110 )
Total Images:419