Za Ovaa Stranica

 

Јас сум Милан, Имам Голема љубов за Фотографирање

ЕДНА СЛИКА ВРЕДИ ИЛЈАДА ЗБОРОВИ. СЕ НАДЕВАМ ВИЕ ЌЕ УЖИВАТЕ ВО МОИТЕ

Овој веб-сајт е посветен на сите оние кои го чуваат Мариово во своето срце, а посебно село Бешиште. Е посветен на сите кои ги гледаат дивите цвеќиња и синото небо, кој го чувствуваат ветрето на нивното лице, топлото сонце на нивниот образ, кога ќе ги затворат очите, кога сонуваат.Тој е посветен на сите оние кои сакаат да го зачуваат ова место во нивното срце засекогаш.

Тој е посветен на сите оние кои сакаат да го зачуваат ова место во нивното срце засекогаш. Убавото село Бешиште се наоѓа во регионот Мариово, на околу 50 километри јужно од градот Прилеп, во Република Македонија (ПЈРМ).

about-image
Баба Чона го претставува нејзиниот свадбен фустан.

Она Што Јас Го Опфаќам

Mај 2016

Природа
фотографи

Однадвор Бешиште

Aвгуст 2006

Структура
фотографи

село Бешиште

Јули 1975

Старo
фотографи

Света Петка

Јуни 2010

Kултура
фотографи

Tепано Cирење

Aвгуст 2006

Луѓе
фотографи

Бабите и Бабите

Mај 2013

Cела
фотографи

село Бешиште

Јуни 2013

Градови
фотографи

Скопје

Aвгуст 2007

Уникатни Работи
фотографи

Тесла

Aвгуст 2006

Порти
фотографи

село Бешиште

Мариово

  • Овој веб-сајт е посветен на сите оние кои го чуваат Мариово во своето срце

    Да ги зачуваме нашето село и спомените!
  • Овој веб-сајт е посветен на сите оние кои го чуваат Мариово во своето срце

    Да ги зачуваме нашето село и спомените!
  • Овој веб-сајт е посветен на сите оние кои го чуваат Мариово во своето срце

    Да ги зачуваме нашето село и спомените!